Nauwkeurige Stappen Om Een ​​Google Meet In Google Agenda In Te Stellen

Heeft u hulp nodig bij nauwkeurige stappen om een ​​Google Meet in Google Agenda in te stellen? Dan zou je het fijn vinden om te weten dat je direct wordt begeleid. En als u ook andere vragen heeft, kunt u het Google nummer bellen. Dan zullen de meest in aanmerking komende experts u de bovenste stappen geven.

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om een ​​Google Meet in uw Google Agenda te plannen:

  • U moet beginnen door naar de Google Meet-site te gaan en u vervolgens aan te melden met uw Google-account. Selecteer vervolgens de knop ‘Nieuwe vergadering’ en selecteer ook ‘Plannen in Google Agenda’.
  • Hierna wordt Google Agenda geopend met uw account in een nieuw tabblad. je moet nu alle informatie over de vergadering toevoegen aan het scherm met evenementdetails. En dan moet u een titel invoeren, de datum selecteren en de begin- en eindtijden voor de vergadering kiezen.
  • U moet nu uw vergadering een deelnemer toevoegen met hun e-mailadressen net onder ‘Gasten’ aan de rechterkant. En dan kunt u de vakjes voor de ‘Gastrechten’ aanvinken als u deze voor uw deelnemers wilt toestaan.
  • Nu optioneel kunt u ook meldingen instellen, een beschrijving opnemen en ook een kleur selecteren om de vergadering in uw Google Agenda te coderen.
  • En als je helemaal klaar bent, hoef je alleen maar de knop ‘Opslaan’ te selecteren.
  • Vervolgens wordt u gevraagd of u e-mailuitnodigingen naar uw gasten wilt verzenden. U moet de knop ‘Terug naar bewerken’ kiezen om de wijzigingen aan te brengen, ‘Niet verzenden’ als u van plan bent de uitnodiging zelf met hen te delen, of ‘Verzenden’ om de e-mailuitnodigingen te verzenden.
  • Eindelijk, wanneer uw deelnemers de uitnodiging ontvangen, kunnen ze elke andere gebeurtenis waarvoor u ze uitnodigt met Google Agenda accepteren of weigeren. Vervolgens selecteren ze de optie ‘Deelnemen met Google Meet’ in het evenement in hun Google Agenda of de link naar Google Meet die in de e-mailuitnodiging staat om deel te nemen aan de vergadering.

Je zou nu klaar moeten zijn met het hierboven gegeven proces en zou goed moeten zijn om hetzelfde aan te pakken. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Google telefoonnummer. Dan begeleiden de monteurs u binnen de kortste keren met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *