Wat Zijn De Stappen Om Google Duo Te Gebruiken Om Videogesprekken Te Voeren?

Wil je weten hoe je Google Duo gebruikt om te videobellen? Dan heb je zeker de beste blog gevonden, want hier word je direct geholpen. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u het Google nummer bellen. Dan zullen de meest geschikte experts ervoor zorgen dat u het nodige krijgt.

Volg de onderstaande stappen om Google Duo te gebruiken om een ​​videogesprek te voeren:

  • Ten eerste moet je een-op-een bellen, je moet de Duo-app openen en vervolgens op de optie ‘Contacten zoeken of bellen’ tikken.
  • Vervolgens zie je dat je contacten die klaar zijn op Duo bovenaan worden weergegeven. Hier wordt u uitgelegd hoe u iemand uit uw contacten kunt bellen die al op Duo zit. Je hoeft alleen maar op de naam van een contact te tikken om je belopties te zien.
  • En nu moet je op de optie ‘Video-oproep’ in het midden van het scherm tikken om ze meteen te bellen voor een videochat. Vervolgens toont uw scherm wat uw camera aan de voorzijde ziet als de oproep overgaat.
  • Daarna, wanneer de andere persoon de oproep opneemt, ziet u deze op volledig scherm en ziet u uzelf linksonder. Als je wilt, kun je op het kleinere scherm linksonder tikken om te wisselen wie je op volledig scherm wilt zien. En dan kun je ook op het kleinere scherm tikken en het vasthouden om het overal te slepen waar je maar wilt op het scherm.
  • Eindelijk, als u een één-op-één gesprek wilt beëindigen, hoeft u alleen maar op de knop ‘Oproep beëindigen’ te tikken.

TIP: Als u nu een groepsoproep beëindigt voor een groep die u zojuist hebt gemaakt, krijgt u de mogelijkheid om de groep een naam te geven. U hoeft alleen een naam voor de groep in te voeren en ook op de knop ‘Opslaan’ te tikken. Hierna zien alle leden de groep en de groepsnaam in hun eigen sectie Groepen.

Je zou nu klaar moeten zijn met de bovenstaande stappen en zou goed moeten zijn om te gaan. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het Google nummer. De technici zijn er dan om u verder te begeleiden met passende oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *